top of page
  • Снимка на автораЗОП ПРО

Покана за обучение - декември 2021

Екипът на ЗОП ПРО Ви кани на дванадесетото ежемесечно обучение по Закона за обществени поръчки по проект „Устойчива промяна в средата на подготовка, провеждане и изпълнение на обществени поръчки“, финансиран от Фондация „Америка за България“.

Обучението ще се проведе онлайн на 21.12.2021 г. от 14:00 часа, на следния адрес: https://fb.me/e/1rXW0h3RP


Подготвили сме за Вас примери за приложението на искане за промяна и разяснение. Ще разгледаме поръчки за доставка на автомобил и за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване на информационни табла за информиране на населението за качеството на атмосферния въздух.


Не се колебайте да зададете Вашите въпроси относно обучението или съдействие за приложението на ЗОП на office@zop-pro.com


Може да разгледате предишните ни обучения и примерите от практиката на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/ZOPPROOOD


Подкрепата за ЗОП ПРО е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на ЗОП ПРО и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.







11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page